Skip to main content

Στην οικογένεια του ΣΕΒ η Ναυτεμπορική

Νέα σελίδα στην ιστορία της Ναυτεμπορικής. Ως μέλος του κορυφαίου φορέα επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Στην οικογένεια του ΣΕΒ, όπου συναντάται ένα ευρύτατο δίκτυο επιχειρήσεων, οργανισμών και ενώσεων επιχειρήσεων, εντάχθηκε «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ».

Ως μέλος του κορυφαίου φορέα επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, που εκπροσωπεί σήμερα, άμεσα και έμμεσα, περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις, όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων της οικονομίας, «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» θα συνεχίσει να ενημερώνει, εδραιώνοντας καθημερινά τη θέση της στην κορυφή της οικονομικής πληροφόρησης της χώρας, με στόχο τη διεξαγωγή μέσα από τις σελίδες της ενός παραγωγικού διαλόγου σε σχέση με φλέγοντα ζητήματα της οικονομικής επικαιρότητας, όχι μόνο της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΣΕΒ υποστηρίζει και προωθεί με συνέπεια την ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα από το 1907. Είναι η φωνή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας περισσότερο από το 40% της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα.

Ως κοινωνικός εταίρος, συμμετέχει στον εθνικό και ευρωπαϊκό κοινωνικό διάλογο με στόχο την οικονομική ανάπτυξη, την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή. Σε αυτή την κατεύθυνση, επιδιώκει σταθερά και με συνέπεια τη συνεργασία με την κυβέρνηση, τα κόμματα, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τους υπόλοιπους κοινωνικούς εταίρους, για την προώθηση και υλοποίηση των κατάλληλων πολιτικών.

Ο ΣΕΒ, ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, υποστηρίζεται αποκλειστικά από συνδρομές και χορηγίες των μελών του. Τα μέλη του είναι δυναμικές επιχειρήσεις που προέρχονται από όλους τους κλάδους και μεγέθη της ελληνικής οικονομίας και αντιπροσωπεύουν το 12% των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα, το 41% των εταιρικών κερδών, το 27% των εσόδων από φόρους νομικών προσώπων, το 20% των αμοιβών και το 24% των ασφαλιστικών εισφορών στην Ελλάδα.

Η «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» είναι η παλαιότερη καθημερινή οικονομική εφημερίδα της χώρας και έχει συνδέσει αδιάρρηκτα το όνομά της με την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Η κατεύθυνση και ο στόχος μας είναι η «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» να γίνει το σημείο αναφοράς για την οικονομική πληροφόρηση στη χώρα. Και ευελπιστούμε ότι θα συμβάλουμε με τις δυνάμεις μας για τον οικονομικό εκσυγχρονισμό της χώρας.