Skip to main content

Διαδικτυακή ενημέρωση για την «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας» από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Πρόθεση του επιμελητηρίου είναι να εξασφαλιστεί οργανωμένη πληροφόρηση σχετικά με τη νέα αυτή διαδικασία, που αφορά στην απασχόληση.

Με στόχο την ενημέρωση εργαζομένων και επιχειρηματιών για την ηλεκτρονική καταγραφή των χρόνων απασχόλησης και το νέο θεσμικό πλαίσιο όπως ήδη εφαρμόζεται, η Επιτροπή Μελών HR Talents του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, πραγματοποιεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15:30-16:30, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας»

Πρόθεση του επιμελητηρίου, όπως αναφέρει ανακοίνωση, είναι με την πρωτοβουλία αυτή να εξασφαλιστεί οργανωμένη πληροφόρηση σχετικά με τη νέα αυτή διαδικασία, που αφορά στην απασχόληση.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό θα απευθύνει η γενική γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ‘Αννα Στρατινάκη, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωνσταντίνος Αγραπιδάς.

Από την πλευρά του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Μπρίττα Σιαμαντά, (Όμιλος ΟΤΕ), μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ενώ εισαγωγική τοποθέτηση θα κάνει η Ειρήνη Καραμανή, (People & Organization Head, Siemens Italy), πρόεδρος της Επιτροπής Μελών HR Talents του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.