Skip to main content

Επενδύσεις με καινοτόμο Ορίζοντα

Όλοι αναζητάμε συνεχώς νέες καινοτομικές επενδυτικές λύσεις που θα μας επιτρέψουν να εξασφαλίσουμε μελλοντικά μία ικανοποιητική υπεραξία για τα χρήματα που έχουμε επιλέξει να τοποθετήσουμε. Ωστόσο, σε μία εποχή όπως η σημερινή, γεμάτη από ανατροπές και καθημερινά πρωτόγνωρες εξελίξεις, είναι δύσκολο να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Αυτό που διαφαίνεται με σιγουριά είναι ότι η τραπεζική αποταμίευση, λόγω των σταθερά χαμηλών –σχεδόν μηδενικών- επιτοκίων και της πρόσφατης αύξησης του γενικού επιπέδου τιμών, έχει πάψει να αποτελεί τη διαχρονικά ιδανική επιλογή. Η επένδυση του σήμερα πρέπει να έχει ευνοϊκούς όρους, να εμπνέει ασφάλεια και κυρίως να έχει ευελιξία!

Για όλους εκείνους που αναζητούν μία λύση που να συγκεντρώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η Groupama Ασφαλιστική παρουσιάζει το HORIZON HYBRID: µία ολοκληρωμένη σειρά έξυπνων επενδυτικών λύσεων σχεδιασμένη να καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών και προσδοκιών. Πλέον, καθένας από εμάς –ανεξάρτητα από τον βαθμό εξοικείωσης με την αγορά- μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό επενδυτικό/αποταμιευτικό χαρτοφυλάκιο µε ποικιλία, ελευθερία κινήσεων και κορυφαίες αποδόσεις, συνδυάζοντας επιλογές από το χαρτοφυλάκιο τηç Groupama Asset Management (GAM), του επενδυτικού βραχίονα του Οµίλου Groupama, αλλά και από αυτό των διεθνούς κύρους χρηματοοικονομικών οργανισμών BNP Paribas Asset Management και BlackRock.

Το σημαντικό είναι ότι το HORIZON HYBRID σχεδιάστηκε στη βάση της μοναδικότητας των αναγκών κάθε μικροεπενδυτή, της ιδιαίτερης νοοτροπίας ρίσκου και της διαφορετικής διάθεσης χρονικής δέσμευσης. Αυτό που παραμένει, σε κάθε περίπτωση, αδιαπραγμάτευτο είναι η υψηλού επαγγελματισμού διαχείριση του κεφαλαίου κάθε πελάτη, ο οποίος θα συμμετέχει σε μία υψηλών προδιαγραφών επενδυτική εμπειρία, είτε επιλέξει την εφάπαξ τοποθέτηση των χρημάτων του, είτε τη συστηματική αποταμίευση με περιοδικές καταβολές.  Εξάλλου, με το συγκεκριμένο επενδυτικό πρόγραμμα από την Groupama Ασφαλιστική, δίνεται πραγματική ευχέρεια συνδυασμού των πλεονεκτημάτων ενός ευρέως φάσματος επιλογών, από μετοχές και ομόλογα ακόμα και funds of funds (αμοιβαία κεφάλαια που επενδύονται σε επιλεγμένα κεφάλαια τρίτων), ικανοποιώντας τελικά κάθε επενδυτική «όρεξη» και κάθε προσωπική προτίμηση.

Εάν στηρίζετε σθεναρά τη μετάβαση προς μια βιώσιμη παγκόσμια οικονομία, με το BNP Paribas THEAM Quant Equity Europe Climate Care, το κεφάλαιό σας θα επενδύεται σε εταιρείες, οι οποίες στοχεύουν σε ένα θετικό ενεργειακό αποτύπωμα με εφαρμογή κριτηρίων ESG. Εάν πάλι, προτεραιότητά σας είναι ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός και η στήριξη της Τεχνολογίας, τότε μπορείτε να διαλέξετε το BNP Paribas – Disruptive Technology, ενώ αν θέλετε να επενδύσετε στον κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας, ο οποίος δείχνει την ανθεκτικότητά του σε περιόδους ύφεσης και κρίσης όπως αυτές που ζούμε, τότε μπορείτε να επιλέξετε το BlackRock – World Healthscience Fund. Εάν, τέλος, πιστεύετε στην παγκόσμια διασπορά των κεφαλαίων σας, το Blackrock – World Bond Fund θα κατανείμει τουλάχιστον το 70% του ενεργητικού σας σε ομόλογα υψηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης από όλο τον πλανήτη.

Το HORIZON HYBRID από την Groupama Ασφαλιστική δημιουργεί νέους καινοτόμους  ορίζοντες στην προσωπική επένδυση με το κύρος του Ομίλου Groupama, της BNP Paribas και της Blackrock. Με διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά, διασφάλιση εξειδικευμένης επένδυσης του κεφαλαίου σας και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των μοναδικών αναγκών σας, το HORIZON HYBRID σάς καλεί να εξερευνήσετε όλη τη γκάμα επιλογών που προσφέρει και να «κλειδώσετε» σήμερα τις ευνοϊκότερες αποδόσεις για τα χρήματά σας.