Skip to main content

Mille Miglia – Alfa Romeo: 90 χρόνια μετά το πρώτο ρεκόρ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από την έντυπη έκδοση

Το 1928 είδε την πρώτη από τις 11 νίκες της Alfa Romeo σε αυτή την εκδήλωση, που ξεκίνησε από το 1927 έως το 1957: ένα ρεκόρ που δεν καταρρίφθηκε ποτέ. Για να σηματοδοτηθεί αυτή η επέτειος, η 36η ιστορική επαναφορά του «πιο όμορφου αγώνα στον κόσμο» θα περάσει από το πρόσφατα ανακαινισμένο Ιστορικό Μουσείο της Alfa Romeo, με την ονομασία «La macchina del tempo».

Συναγωνιζόμενα στον αγώνα θα είναι μερικά πανέμορφα κλασικά αυτοκίνητα Alfa Romeo από τη συλλογή Heritage της FCA: από την 6C 1500 SS έως την 6C 1750 GS και από την 1900 SS έως την 1900 Sport Spider. Παράλληλα με αυτά τα σπανιότατα κομμάτια, η παρέλαση θα περιλαμβάνει επίσης 30 αυτοκίνητα Giulia και Stelvio, τα οποία θα διαθέσει η μάρκα στους διοργανωτές σαν τα επίσημα αυτοκίνητα για το 2018 Mille Miglia.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.