Skip to main content

JLR: Προγράμματα ενοικίασης χωρίς συμβιβασμούς

Sponsored content

Η ενοικίαση αυτοκινήτου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και ανταποκρίνεται σε διάφορα ζητούμενα. Παρέχει την ευελιξία να έχει ο χρήστης το αυτοκίνητο που του ταιριάζει και για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται. Μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο για οικογενειακές εκδρομές ή ένα μικρότερο για μετακινήσεις στην πόλη. Όταν ενοικιάζει κάποιος ένα αυτοκίνητο, δεν αναλαμβάνει το κόστος συντήρησης και επισκευής του. Η εταιρεία που το νοικιάζει είναι υπεύθυνη για την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου.

Οι εταιρείες ενοικίασης προσφέρουν συνήθως ποικιλία νέων μοντέλων, με τις τελευταίες τεχνολογικά προηγμένες λειτουργίες. Σε αρκετές δε, περιπτώσεις, η ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να είναι οικονομικότερη από την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου ή ακόμη και από τη χρήση ταξί ή μέσων μαζικής μεταφοράς για μεγάλες αποστάσεις, όταν πρόκειται να ταξιδέψουν πολλά άτομα.

Προέχει η ασφάλεια

Όσοι επιλέγουν, εξ άλλου, την ενοικίαση θέλουν να είναι βέβαιοι ότι το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι ασφαλές και σε καλή κατάσταση, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ενεργητικής/παθητικής ασφάλειας και τον ανάλογο εξοπλισμό. Σημαντικό ρόλο παίζει, ακόμη, η ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών. Οι πελάτες θέλουν να έχουν γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση και υποστήριξη από την εταιρεία ενοικίασης. Παράλληλα, επιθυμούν ευκολία στην παράδοση και την παραλαβή του αυτοκινήτου σε κατάλληλες τοποθεσίες και ώρες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν στο μέγιστο βαθμό στην premium κατηγορία, γι’ αυτό και με τα προγράμματα ενοικίασης οχημάτων Jaguar, Range Rover, Defender και Discovery οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν, κάθε φορά, το αυτοκίνητο που καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες τους. Είναι ιδανική λύση για οικογενειακές εκδρομές, περιπέτειες στην ύπαιθρο, επαγγελματικές συναντήσεις, ταξίδια επαγγελματικά ή αναψυχής, καθώς και για ειδικές περιστάσεις όπως πχ, ένα γάμος.

Εύκολα και γρήγορα

Βεβαίως, σε κάθε περίπτωση εξασφαλίζεται ότι ο πελάτης έχει, όποτε χρειαστεί, ένα αυτοκίνητο με μοναδικές οδηγικές ικανότητες, χώρους, επιδόσεις κι εμφάνιση, ενώ, παράλληλα, θα τον διαφοροποιήσει και θα του χαρίσει την τέλεια πρώτη εντύπωση. Ιδίως, σε περιπτώσεις χρήσης για επαγγελματικούς λόγους.

Έτσι, για όσους εκτιμούν την αποκλειστικότητα και τις επιδόσεις  τα Jaguar RENT και Land Rover RENT για οχήματα Range Rover, Defender και Discovery, παρέχουν εξαιρετικές προτάσεις. Άριστα εξοπλισμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, τα οχήματα της JLR υπόσχονται υψηλές δόσεις απόλαυσης, όπου και αν βρίσκεται ο πελάτης. Εύκολα, γρήγορα, ξέγνοιαστα, διότι και οι προσωρινές λύσεις δεν πρέπει να αποτελούν συμβιβασμό. Με ταχύτητα διαδικασιών, χωρίς τραπεζικούς ελέγχους και με παροχή οχήματος αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή ζημιάς.