Επιμέλεια: Δανάη Αλεξάκη, Σταμάτης Ζησίμου, Φάνης Ζώης, Αντώνης Τσιμπλάκης, Γιώργος Χατζηλίδης

SABO S.A.: 35 χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις βιομηχανικών αυτοματισμών

ΕΜΠΕΙΡΙΑ | ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ | AFTER SALES SERVICE
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 10:54
UPD:03/06/2019 11:45
A- A A+

Η SABO S.A., είναι μία ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1984 και σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες, με το 90% των πωλήσεων να προέρχεται από εξαγωγές. Η έδρα της εταιρείας μαζί με τις κύριες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 15.000 τ.μ., βρίσκονται στο Βασιλικό Ευβοίας.

Αποτελεί μια από τις ισχυρότερες εταιρείες διεθνώς στον τομέα κατασκευής ολοκληρωμένων εργοστασίων για τον κλάδο της κεραμοποιίας, ενώ ταυτόχρονα εξειδικεύεται στην κατασκευή αυτοματισμών και ρομποτικών συστημάτων για τη διακίνηση και συσκευασία προϊόντων καθώς και στον τομέα των περιβαλλοντικών εφαρμογών, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων.

Λίγα λόγια για τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται: 

Κεραμοποιία (Heavy Clay)

Η κατασκευή μηχανημάτων κεραμοποιίας - τουβλοποιίας αποτελεί την καρδιά του ομίλου εταιρειών της SABO. Βρίσκεται ανάμεσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Η τεχνογνωσία στην κατασκευή εργοστασίων με το «κλειδί στο χέρι» φαίνεται από την ισχυρή διεθνή παρουσία της σε χώρες της Β. Αμερικής και της Ν. Αμερικής (ΗΠΑ, Μεξικό, Κολομβία, Περού, Βολιβία, Βραζιλία, Αργεντινή), καθώς και σε Ευρώπη (Ιταλία, Βέλγιο, Ρουμανία, Ελβετία, Τσεχία, Πολωνία, Μ. Βρετανία, Αυστρία, Ουγγαρία), Ρωσία, Καζακστάν, Τουρκία, Ιράκ, Ιράν, Υεμένη, Ουζμπεκιστάν, Κίνα, Μαλαισία, Αραβία και πολλές άλλες.

Ανακύκλωση απορριμμάτων (Environmental)

Με βάση την Ελλάδα, έχει αναλάβει πολύ σημαντικές δουλειές για την κατασκευή εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων σε συνεργασία με εταιρείες όπως ΗΛΕΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, INTRAKAT, ΘΑΛΗΣ κ.λπ. Στο εξωτερικό έχει ήδη ολοκληρώσει την κατασκευή δύο εργοστασίων και συνεχίζει με σημαντικά έργα. Οι προσδοκίες της σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλες. Στόχος της είναι στην επόμενη πενταετία να αναπτυχθεί όπως αυτός της κεραμοποιίας.

Βαριά Βιομηχανία (Heavy Industry)

Ιδιαίτερη δυναμική φαίνεται να έχει το τμήμα της βαριάς βιομηχανίας. Δηλαδή το στήσιμο γραμμών παραγωγής για τρίτους, μεταφορές γραμμών παραγωγής στο εσωτερικό και εξωτερικό, και το πιο σημαντικό, συντηρήσεις βαρέων μηχανημάτων.

Βιομηχανικές Λύσεις (Industrial Solutions)

Εξειδικεύεται στην κατασκευή αυτοματισμών και ρομποτικών συστημάτων για τη διακίνηση και συσκευασία προϊόντων όλων των κλάδων, έχοντας περισσότερους από 400 ρομποτικούς βραχίονες εγκατεστημένους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ηλεκτρολογικό τμήμα (Electric)

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιάζεται και παράγεται το σύνολο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για κάθε βιομηχανία, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει έργα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με υποσταθμούς 20/0, 4kV, ηλεκτρολογικούς πίνακες χαμηλής τάσης (PCC, MCC, αυτοματισμού) καθώς επίσης παρέχει υποστήριξη, συντήρηση και βελτίωση υφιστάμενων εγκαταστάσεων με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις. Η σχεδίαση και κατασκευή ακολουθεί όλα τα ισχύοντα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα με την πιστοποίηση του τελικού προϊόντος.

Remote Data Acquisition

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής και την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση (Industry 4.0) παρέχει στους πελάτες της εφαρμογές παρακολούθησης, ελέγχου και προληπτικής συντήρησης των μηχανημάτων τους βάσει εξατομικευμένων παραμέτρων, που βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας, τη μείωση κόστους παραγωγής και τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Support services

Η συνεργασία της όμως δεν τελειώνει με την παράδοση του εκάστοτε εργοστασίου ή μηχανήματος. Έχει δημιουργηθεί τμήμα υποστήριξης, το οποίο είναι στη διάθεση των πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να εξασφαλίσει την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των έργων.

SABO S.A.
34 002 Βασιλικό, Χαλκίδα - Εύβοια
Τηλ.: +30 22210 51805-9, 
E-mail: sb_info@sabo.gr 
URL: www.sabo.gr

Links:
Youtube Channel
https://www.youtube.com/user/SaboGr
Linkedin Company Page
https://www.linkedin.com/company/sabo-sa

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
διαβάστε επίσης

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ Εξαγωγές