Skip to main content

Καλαμάτα: Νεκρός από πυρά αγνώστων 47χρονος στο κέντρο της πόλης

EUROKINISSI

Οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε αυτοκίνητο με το οποίο έκλεισαν τον δρόμο του 47χρονου, που εκινείτο με μοτοσικλέτα.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 47χρονος που δέχθηκε επίθεση με πυρά από αγνώστους, το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Καλαμάτας, στη συμβολή Ύδρας και Σόλωνος.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, το θύμα δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο πόδι, πίσω από το γόνατο, και από την πρώτη στιγμή αιμορραγούσε πολύ. Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έφθασε σε άσχημη κατάσταση λόγω της αιμορραγίας και από τους γιατρούς καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο κατέληξε στο χειρουργείο.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών. Πέρα από αυτόπτες μάρτυρες που καταθέτουν, αναζητείται και βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε αυτοκίνητο με το οποίο έκλεισαν τον δρόμο του 47χρονου, που εκινείτο με μοτοσικλέτα. Ο ένας εκ των δραστών φέρεται να κατέβηκε από το αυτοκίνητο, και, αφού του είπε κάτι, τον πυροβόλησε, επιβιβάστηκε ξανά στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή με τον συνεργό του.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι πινακίδες του οχήματός τους ήταν κρητικές, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών, καθώς το θύμα ήταν γνωστό με το ψευδώνυμο «Αμερικάνος».