Skip to main content

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Λέφσκι

Με τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Λευτέρη Λύρατζη, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του σκηνικό, ώστε να συνεχίσει να έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν, θα υποδεχτεί αύριο, στον επαναληπτικό αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, τη Λέφσκι Σόφιας ο ΠΑΟΚ (20:30, Novasports Prime).

Οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν εσχάτως, εξαιτίας των οποίων δεν μπορούσαν να είναι μάχιμοι στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Βουλγαρία και μπορούν να είναι σε θέση να βοηθήσουν τον «Δικέφαλο».

Ο Μπίσεσβαρ, με τη σειρά του, ο οποίος ενσωματώθηκε αργότερα στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων», είναι περισσότερο έτοιμος, τη δεδομένη στιγμή, να συνδράμει στο αυριανό ματς για την κατάκτηση της πρόκρισης.

Οι παίκτες που συμπεριέλαβε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποστολή είναι οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον, Κούτσιας.