Skip to main content

Αέριο Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας: Επενδύει στο νέο μοντέλο παροχής ενέργειας που χρειάζεται ο καταναλωτής

Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας, προμηθεύονται φυσικό αέριο εδώ και 17 χρόνια από την εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Πρόκειται για περισσότερα από 340.000 νοικοκυριά και πάνω από 8.000 επιχειρήσεις που έχουν δώσει στην εταιρεία τη Νο1 θέση ως προμηθευτής φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και την έχουν αναδείξει στον μεγαλύτερο προμηθευτή ενέργειας στη χώρα σε αριθμό συνδέσεων, μετά τη ΔΕΗ.

Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ μέσω της παροχής φυσικού αερίου διασφαλίζει τη θέρμανση και το ζεστό νερό τόσο για τα νοικοκυριά όσο και για τις επιχειρήσεις και τα δημόσια κτήρια, έχοντας επιτύχει διείσδυση 56% του φυσικού αερίου στις περιοχές που εξυπηρετεί. 

Παγκόσμια εμπειρία

Στην εταιρεία συμμετέχουν κατά 51% η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και κατά 49% η ιταλική ΕΝΙ, που ασκεί και τη διοίκηση της εταιρείας, με μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στην κάλυψη ενεργειακών αναγκών παγκοσμίως, εξυπηρετώντας εκατομμύρια καταναλωτές αερίου και ηλεκτρισμού σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που τόσα χρόνια υπηρετεί και στηρίζει την ελληνική κοινωνία, μέσα από καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Η διεθνής εμπειρία της ΕΝΙ όσον αφορά τόσο τα προϊόντα και τις λύσεις, όσο και τα κανάλια πώλησης, αποτελεί, μαζί με τις ρίζες στην ελληνική αγορά και την πλήρη γνώση αυτής, δύο από τα κυριότερα εφόδια της εταιρείας. 

Συνδυαστική ενέργεια για την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή 

Η επιτυχημένη και μακρόχρονη πορεία της βασίζεται τόσο στα σημαντικά οφέλη του φυσικού αερίου όσο και στην προτεραιότητα που έχει δοθεί στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών -οικιακών και εταιρικών- με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Με άξονα δράσης αυτή τη φιλοσοφία, η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ επεκτείνεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπου υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου.

Ταυτόχρονα, ακολουθώντας το ευρωπαϊκό πρότυπο για παροχή πακέτων ενέργειας που καλύπτουν ολοκληρωτικά τις ανάγκες του καταναλωτή, αλλά και πιστή στη στρατηγική της να θέτει τις ανάγκες του στο επίκεντρο των δράσεών της, η εταιρεία εισέρχεται και στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Προς αυτό το σκοπό, πριν από λίγες μέρες σφράγισε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, λαμβάνοντας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) άδεια προμήθειας 350 MW για διάρκεια 20 ετών. Η κίνηση αυτή θα της επιτρέψει στο επόμενο διάστημα να προσφέρει συνδυαστικά και οικονομικά ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος και φυσικού αερίου, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Η εμπειρία του πελάτη στο κέντρο της φιλοσοφίας της 

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε υποδομές που απαντούν σε αυτήν την ανάγκη, διαθέτοντας 7 σύγχρονα καταστήματα στις περιοχές που δραστηριοποιείται, ειδικό αριθμό για την εξυπηρέτηση των πελατών (18321), ανανεωμένο site (www.epaenergy.gr) και την υπηρεσία «MyΕΠΑ», για την ευκολότερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Παράλληλα δημιούργησε ένα ακόμη σημείο εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με τους υφιστάμενους αλλά και τους δυνητικούς πελάτες της, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Twitter, Instagram and Linkedin).  

Δίνει την ενέργειά της στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Η εταιρεία που στηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Ελλάδα, τώρα στηρίζει με όλη της την ενέργεια και την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αναλαμβάνοντας τον ρόλο του «Ένθερμου Χορηγού» της. Έτσι «επιστρέφει» την πίστη και τη στήριξη των πελατών της, στηρίζοντας με τη σειρά της την αγαπημένη ομάδα της χώρας, την εθνική ομάδα.