Skip to main content

Κορυφαίος προπονητής στο Basketball Champions League ο Σπανούλης

Ο θρυλικός παλαίμαχος πια μπασκετμπολίστας ξεκίνησε την συλλογή διακρίσεων και ως προπονητής

Οι διακρίσεις του ως αθλητής ήταν αναρίθμητες, αλλά τώρα ξεκίνησαν και οι προπονητικές: ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε ο κορυφαίος προπονητής για την περίοδο 2023-24 στο Basketball Champions League, κερδίζοντας την πρώτη αναγνώριση στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του στον μόλις δεύτερο χρόνο του στους πάγκους.

v

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Glass Floor της «Stark Arena», με παρούσα την σύζυγο του V-Span, Ολυμπία Χοψονίδου και τα έξι παιδιά τους, όπως και όλη την ομάδα του Περιστερίου, το οποίο ο Σπανούλης οδήγησε αρχικά στο Final-4 του BCL χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό.

Το βραβείο στον θρυλικό Έλληνα μπασκετμπολίστα παρέδωσε μια άλλη μεγάλη προσωπικότητα της προπονητικής, ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

«Όταν ξεκινάω κάτι, πάντα πιστεύω ότι μπορώ να πάω όλον τον δρόμο. Η οικογένεια και το μπάσκετ είναι τα πάντα για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι εδώ, την σύζυγο και τα έξι παιδιά μου», δήλωσε δακρυσμένος ο Σπανούλης.

«Δεν είναι εύκολο να με έχει η οικογένειά μου στο σπίτι και να με ακούει να μιλάω συνέχεια για μπάσκετ και να το παρακολουθώ στην τηλεόραση. Δεν είναι εύκολο μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης να αφήσω ξανά το σπίτι μου και να είμαι στο παρκέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά την γυναίκα μου για την στήριξη και την αγάπη που μου δίνει. Είμαι ευγνώμων γι΄ αυτό».