Skip to main content

Παίρνει σέντερ ο Παναθηναϊκός

Στην απόκτηση ενός ακόμη ψηλού θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα μέσα στη ρακέτα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε τη συγκατάθεσή του και οι «πράσινοι»… επισήμως βρίσκονται στο κυνήγι ενός αθλητικού σέντερ, ο οποίος θα δώσει βοήθειες σε Βουγιούκα και Γκιστ, αλλά και στον Σίνγκλετον, που πολλές φορές έχει κληθεί να παίξει ως «πεντάρι».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν θα προέρχεται από άλλη ομάδα της Euroleague, καθώς δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη (έχει παρέλθει η σχετική προθεσμία που είχαν οι σύλλογοι για μεταγραφές από άλλες ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης). 

Αυτό σημαίνει ότι ο ψηλός που θα έρθει θα είναι είτε free agent, είτε θα αγωνίζεται στην Κίνα, είτε στο Eurocup, είτε θα προέρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

Οι «πράσινοι» μάλιστα, φαίνεται πως έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να ενισχυθούν μέσα στη ρακέτα, καθώς έφτασαν μία ανάσα από την απόκτηση του Τζέρεμι Έβανς ο οποίος αγωνιζόταν στην Κίμκι. Ο 31χρονος ύψους 2.05μ άσος συμφώνησε αρχικά με την πρόταση του «τριφυλλιού» αλλά τελικά ζήτησε διορία κάποιο διάστημα θέλοντας να εξαντλήσει τα περιθώρια εύρεσης ομάδας στο ΝΒΑ.