Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή και πυροβολισμοί λόγω του θορύβου μηχανήματος

Φωτ. αρχείου (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Δεν προέκυψε τραυματισμός- Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση επικίνδυνων και απλών σωματικών βλαβών.

Με πυροβολισμούς κατέληξε φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τον θόρυβο που έκανε μηχάνημα που χρησιμοποιούσαν τρεις εργαζόμενοι επιχείρησης μετάλλων στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.

Ειδικότερα, πρωταγωνιστές του επεισοδίου είναι δύο άνδρες (ηλικίας 42 και 34 ετών), πιθανότατα «συλλέκτες» μετάλλων, οι οποίοι ύστερα από συμπλοκή που προηγήθηκε με τρεις εργαζόμενους επιχείρησης

Επεισόδιο με πυροβολισμούς, από τους οποίους ευτυχώς δεν προέκυψε τραυματισμός, με πρωταγωνιστές δύο άνδρες (42 και 34 ετών), πιθανότατα «συλλέκτες» μετάλλων,οι οποίοι ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση με τους τρεις εργαζόμενους καθώς τους ενόχλησε ο θόρυβος από το μηχάνημα που χρησιμοποιούσαν.

Ακολούθησε συμπλοκή. Στην πορεία, προς στιγμήν, φάνηκε να ηρεμούν τα πνεύματα με τους δύο άνδρες, αλλά κι άλλα άτομα που τους συνόδευαν, να αποχωρούν.

Ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψε ο 34χρονος (αλβανικής καταγωγής) και κρατώντας όπλο πυροβόλησε, μέσα από Ι.Χ. φορτηγό, προς την πλευρά ενός εκ των εργαζομένων, χωρίς να τον πετύχει.

Ακολούθησαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 34χρονου, όπου εντοπίστηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι μαζί με οκτώ αμπούλες αερίου και 22 μεταλλικά σφαιρίδια, όπως επίσης ένας γεμιστήρας, μία μεταλλική σιδερογροθιά κι ένα μαχαίρι.

Οι αστυνομικές αναζητήσεις συνεχίζονται για τη σύλληψη των δύο δραστών στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση επικίνδυνων και απλών σωματικών βλαβών κ.ά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ