Skip to main content

Με επεξεργαστές Intel 11ης γενιάς τα νέα μοντέλα Lenovo Yoga

H Lenovo ανανεώνει την γκάμα των φορητών υπολογιστών της σειράς Yoga, με επεξεργαστές τελευταίας γενιάς προερχόμενους από την Intel, μαζί με γραφικά Intel Iris X.

Τα νέα μοντέλα (Yoga 7i, Yoga Slim 7i, Yoga 9i, Yoga Slim 9i) θα είναι διαθέσιμα με οθόνες σε διαγώνιο 13, 14 και 15 ιντσών, σε διαμορφώσεις με ευέλικτο χαρακτήρα, ελαφρύ σώμα, χωρίς όμως να θυσιάζεται η ισχύς λόγω του φορητού χαρακτήρα ή εξαιτίας των συμπαγών διαστάσεων. Η έμφαση εδώ δίνεται στην ανερχόμενη κατηγορία χρηστών που έχουν ονομαστεί ως ψηφιακοί νομάδες και ζητούν από έναν φορητό υπολογιστή να ικανοποιεί πολλές διαφορετικές ανάγκες σε καθημερινή φάση, καθώς εργάζονται από οπουδήποτε.

Εδώ υπάρχει σε όλα τα μοντέλα ασύρματη δικτύωση WiFi 6, μαζί με μεγάλη αυτονομία που μπορεί να φτάνει έως και τις 9 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, μαζί με ταχεία φόρτιση. H Lenovo έχει συνεργαστεί στενά με την Intel, στο πλαίσιο του Project Athena και την εξέλιξη της πλατφόρμας Intel Evo, έτσι ώστε να μπορούν να συνδυάζονται πολλά διαφορετικά στοιχεία μεταξύ τους στην μορφή ενός ultra slim laptop, το οποίο να παρουσιάζει υψηλή απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες και για όλα τα πιθανά σενάρια χρήσης.

Όλα τα μοντέλα της νέας οικογένειας είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τόσο την παραγωγικότητα όσο και τη διασκέδαση, καθώς όλα πλέον περνούν μέσα από την οθόνη ενός υπολογιστή. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία σε διάφορες εκδόσεις, ανάλογα με τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Ο Οκτώβριος του 2020 εκτιμάται ότι θα είναι ο μήνας όπου θα μπορεί να βρει κανείς όλες τις προτάσεις της Lenovo στις αγορές, ενώ οι τιμές θα ξεκινούν από τα 899 ευρώ για το μοντέλο Yoga Slim 7i Pro και θα φτάνουν έως και τα 1899 ευρώ για το πιο ακριβό μοντέλο της σειράς, το Yoga Slim 9i.