Skip to main content

Αυτοκίνητο transformer φέρνει επανάσταση στην κίνηση στις πόλεις (βίντεο)

Το CT-2 υπόσχεται εύκολη και γρήγορη και χωρίς προβλήματα παρακαρίσματος μετακίνηση

Αυξάνει και μειώνει το μέγεθος του για βρίσκει χώρο να παρκάρει

Η κίνηση σε μικρούς χώρους δεν θα είναι πλέον πρόβλημα χάρις σε ένα νέο αναδιπλούμενο όχημα που κινείται σαν αυτοκίνητο και παρκάρει σαν μοτοσικλέτα. Το πλήρως ηλεκτρικό όχημα CT-2 της ισραηλινής εταιρείας City Transformer επεκτείνεται και να συρρικνώνεται επιτρέποντάς του να χωράει σε σημεία που κανένα άλλο τετράτροχο όχημα δεν μπορεί.

Το CT-2 που είναι το δεύτερο μοντέλο του οχήματος μειώνει το μέγεθός του χωρίς να συρρικνώνει την καμπίνα που χωράει οδηγό και συνοδηγό. Το μειονέκτημα του είναι πώς σε σχέση με τα άλλα ηλεκτρικά οχήματα η ταχύτητα του είναι σχετικά μικρή αλλά αρκετά ικανοποιητική για μετακίνηση εντός της πόλης. Σε πλήρη έκταση το CT-2 έχει τελική ταχύτητα περίπου 100 χλμ./ώρα και συρρικνωμένο περίπου 70 χλμ./ώρα Το CT-2 έχει τιμή 17.400 δολάρια και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία με προκαταβολή 162 δολαρίων.

Η αυτονομία του πλησιάζει τα 160 χλμ. με μια φόρτιση και η εταιρεία λέει ότι το όχημα προσφέρει έναν «καθαρότερο, πιο έξυπνο τρόπο ζωής στην πόλη», «μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων και την ηχορύπανση». Χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά, η εταιρεία είπε ότι το CT-2 αφήνει ένα «πιο ήπιο αποτύπωμα στον πλανήτη» και έχει περιβαλλοντική συνείδηση ​​λόγω του μικρότερου μεγέθους του για να βοηθήσει τις πόλεις σε μια «αποτοξινωμένη μετακίνηση».

Naftemporiki.gr