Skip to main content

Οι 7 χρήστες του Twitter με εκατομμύρια followers που «τσίμπησαν» με το Threads

Στις πρώτες επτά ώρες από την κυκλοφορία της, εγγράφηκαν στη νέα εφαρμογή δέκα εκατομμύρια χρήστες.

Ο ανταγωνιστής του Twitter είναι από σήμερα «στον αέρα» και έχει ήδη δείξει ότι διαθέτει προοπτικές.

Ο λόγος για την πλατφόρμα Threads, που λανσάρει ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Στις πρώτες επτά ώρες από την κυκλοφορία της, εγγράφηκαν στην εφαρμογή δέκα εκατομμύρια χρήστες.

Ήδη, ορισμένοι από τους χρήστες του Twitter με τους περισσότερους followers μεταπήδησαν στο Threads και το Business Insider μας τους παρουσιάζει:

Έλεν ΝτιΤζένερις: 75,4 εκατομμύρια followers στο Twitter

Ο λογαριασμός της είναι ο 12ος με τους περισσότερους followers στο Twitter και, από τις 6 Ιουνίου, ο χρήστης με τους περισσότερους followers στο Twitter που έκανε ανάρτηση στην εφαρμογή Threads. Στην πρώτη της ανάρτηση στο Threads, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής, έγραψε: «Καλώς ήρθατε στο γκέι Twitter!».

Μπιλ Γκέιτς: 62,9 εκατομμύρια followers στο Twitter

Ο λογαριασμός του είναι 18ος με τους περισσότερους followers στο Twitter. Στην πρώτη του ανάρτηση δήλωσε ενθουσιασμένος δημοσιεύοντας ένα gif του που χοροπηδάει.

Σακίρα: 53,8 εκατομμύρια followers στο Twitter

Ο λογαριασμός της είναι ο 26ος με τους περισσότερους followers στο Twitter. «Λοιπόν, γεια σου Threads », έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση.

Τζένιφερ Λόπεζ: 44,9 εκατομμύρια followers  στο Twitter

Δημοσίευσε τρία ποστ στη νέα εφαρμογή σε διάστημα τεσσάρων ωρών. «Hola  Threads! Τι να πρωτοσυζητήσουμε;», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση. Ακολούθησε το «Hola a todos!!!!!» και «Δεν χορταίνω τα threads σας ».

Η ηθοποιός κάλεσε επίσης τους followers  της στο Twitter να την ακολουθήσουν στη νέα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Όπρα Γουίνφρεϊ: 42,2 εκατομμύρια followers  στο Twitter

Η πρώτη της ανάρτηση περιελάμβανε ένα μήνυμα προώθησης για το «The Color Purple», μια ταινία που είναι  συμπαραγωγός της.

Γουίζ Καλίφα: 36,3 εκατομμύρια followers  στο Twitter

Ο ράπερ είναι ίσως ο πιο ενεργός χρήστης από τις διασημότητες στο Threads, έχοντας δημοσιεύσει δεκάδες δημοσιεύσεις και βίντεο από τότε που έγινε μέλος.

Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ: 13,3 εκατομμύρια followers  στο Twitter

Η Αμερικανίδα βουλευτής των Δημοκρατικών βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με πιο θετικά vibes. «Εντάξει, ας το κάνουμε αυτό! Μακάρι αυτή η πλατφόρμα να έχει καλά vibes, δυνατή κοινότητα, εξαιρετικό χιούμορ και λιγότερη παρενόχληση».