Skip to main content

Μια φορητή σουίτα για οδικά ταξίδια (βίντεο)

πηγή φωτό: Airstream

Παρουσιάστηκε ένα αισθητικά, εργονομικά και τεχνολογικά εξελιγμένο ρυμουλκούμενο όχημα.

Η Porsche συνεργάστηκε με την εταιρεία AirStream και το αποτέλεσμα είναι ένα υψηλής αισθητικής και «έξυπνης» τεχνολογίας ρυμουλκούμενο όχημα. Το μήκους 16 ποδιών Airstream Studio F. A. concept διαθέτει καθίσματα που μετατρέπονται από τραπεζαρία σε κρεβάτι πλήρους μεγέθους και στο πίσω μέρος υπάρχει μια μικρή κουζίνα με νεροχύτη, ηλεκτρική κουζίνα και αποθηκευτικό χώρο.

πηγή φωτό: Airstream

«Ενώ τα πρωτότυπα μας δεν φτάνουν πάντα στην αγορά, τα διδάγματα και οι καινοτομίες που προκύπτουν συχνά επηρεάζουν τα σημερινά και μελλοντικά σχέδια καθώς μπαίνουν στις κύριες σειρές προϊόντων μας» αναφέρει η Airstream.  Tο εσωτερικό του οχήματος είναι αυτό που θα μπορούσε να μεταμορφώσει τον τρόπο που οι άνθρωποι πηγαίνουν για κάμπινγκ. Το δάπεδο είναι σχεδιασμένο με ανοιχτόχρωμη ξύλινη επένδυση που εκτείνεται παντού και ταιριάζει με το λευκό και το γκρι φινίρισμα.

πηγή φωτό: Airstream

Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν δύο καθίσματα σε κάθε πλευρά που μπορούν να μετατραπούν σε ένα μονό κρεβάτι ή να διατηρηθούν σε όρθια θέση ώστε οι κατασκηνωτές να έχουν πρόσβαση σε ένα τραπέζι στη μέση, τραπέζι που επίσης διπλώνει όταν δεν το χρειάζονται οι ταξιδιώτες.  Υπάρχουν επίσης ανακλινόμενων καθισμάτων που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν τη θέα μέσα από την ανοιχτή καταπακτή. Μια μικρή τηλεόραση είναι επίσης στερεωμένη στην οροφή που μπορεί να κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=YUkoa9cKdyM

Η τιμή του οχήματος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή με τις τιμές των τρέιλερ της Airstream να κυμαίνονται από 46-188 χιλιάδες δολάρια.

Naftemporiki.gr