Αγανακτισμένοι

STREAM
Ενεργό:1468ημέρες| Ενημερώσεις:171
 
 
Συνεχής κάλυψη
11/03/2013 - 10:04ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των «Αγανακτισμένων» με το σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!» και συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα. Οι διαδηλωτές άρχισαν να καταφθάνουν από τις 6 το απόγευμα με πανό και συνθήματα ενάντια στο μνημόνιο, το σχέδιο «Αθηνά» και τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική.

REUTERS
11/03/2013 - 10:02ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των «Αγανακτισμένων» με το σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!» και συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα. Με μπαλόνια, χρώματα, αυτοσχέδια πλακάτ παρέμειναν στο σημείο, όταν περίπου στις 7 το απόγευμα, δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα και απώθησαν του συγκεντρωθέντες από το κιγκλίδωμα που έχει στηθεί στον περίβολο του «Αγνωστου Στρατιώτη». Στις 8.15 ξεκίνησε δεύτερη επιχείρηση της Αστυνομίας με ευρεία ρίψη χημικών, απωθώντας τους συγκεντρωμένους, ενώ έγινε και μία προσαγωγή νεαρού διαδηλωτή στο περίπτερο έξω από τον Εθνικό Κήπο, στο ύψος της οδού Ξενοφώντος.

REUTERS
10/03/2013 - 22:14SLIDESHOW

Ένταση επικράτησε στη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.Ανθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των «Αγανακτισμένων» με το σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!» και συγκεντρώθηκαν το απόγευμα έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα.Περίπου στις 7 το απόγευμα δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα και απώθησαν του συγκεντρωθέντες από το κιγκλίδωμα που έχει στηθεί στον περίβολο του 'Αγνωστου Στρατιώτη. Ακολούθησε δεύτερη επιχείρηση μετά από λίγο ενώ μετά τις 9 το βράδυ το μεγαλύτερο μέρος του πλήθους αποχώρησε από τη συγκέντρωση.

25/05/2012 - 16:30VIDEO

Στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώνονται οι «Αγανακτισμένοι», ένα χρόνο μετά την πρώτη τους συγκέντρωση, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα λιτότητας.

naftemporiki.gr
05/02/2012 - 19:28VIDEO

Ένταση μεταξύ Αγανακτισμένων και ΜΑΤ πριν από λίγο στο Σύνταγμα.

NAFTEMPORIKI.GR
Φόρτωση...