Skip to main content

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει με Ιμπάρμπο, «μη συνεργάσιμος ο Εσιέν»

Στην Αθήνα αναμένεται εντός των προσεχών ημερών ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM κι αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του Ιμπάρμπο. Αναφερόμενος και στο θέμα του Εσιέν χαρακτήρισε «μη συνεργάσιμο» τον Γκανέζο άσο.

«Περιμένουμε αυτές τις μέρες να έρθει ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο. Θα συζητήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του, αλλά ο Παναθηναϊκός ξέρει τι θέλει και έχει κληθεί σε απολογία γιατί είναι πλέον αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις εδώ και πέντε μέρες. Ισχυρίζεται ότι είναι στην Κολομβία, ενώ ο ατζέντης του έχει κι ένα χαρτί από γιατρό. Νομίζω πως αυτή η συμπεριφορά δείχνει αρκετά πράγματα. Η σχέση αυτή δεν εξελίσσεται καλά, αλλά θα φανεί τις επόμενες μέρες πού θα πάει το πράγμα», τόνισε για τον Κολομβιανό επιθετικό ο Σταμάτης Γαρρής, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της προσφυγής του Εσιέν:

«Θα πρέπει να υπάρξει κοινή διάθεση για να γίνει νέος διακανονισμός. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ομάδων να οφείλουν χρήματα σε ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έκαναν όλοι προσφυγή σαν τον Εσιέν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει τα δικά του συμφέροντα και θα δούμε πώς θα ενεργήσει. Ο Εσιέν ήταν κάπως μη συνεργάσιμος στην υπόθεση αυτή. Δεν αντιλέγω πως η ομάδα έχει υποχρεώσεις απέναντι σε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές, αλλά είναι ο νόμος της ελληνικής αγοράς πλέον να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Ο καθένας εξετάζει το συμφέρον του όπως νομίζει ότι είναι καλύτερο».