Gastronomy Project: Η υψηλή γαστρονομία συναντά την παραδοσιακή κουζίνα

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 08:07
UPD:08:17
Gastronomy Project

Ένα ιδιαίτερο «πάντρεμα», αυτό της υψηλής γαστρονομίας διεθνούς επιπέδου με την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, λαμβάνει χώρα στο Gastronomy Project του ξενοδοχείου Bill & Coo στη Μύκονο.

GASTRONOMY PROJECT

Το ανανεωμένο Gastronomy Project στο Bill & Coo προσφέρει από το 2007 σπάνιες γαστρονομικές εμπειρίες σε μια προνομιακή θέση με θέα στο Αιγαίο, λίγα λεπτά μακριά από την καρδιά της πόλης της Μυκόνου.

Τις γευστικές εκπλήξεις υπογράφει ο Executive Chef Ντίνος Φωτεινάκης, χρησιμοποιώντας φρέσκες και εποχικές πρώτες ύλες, με έμπνευση από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και με την χρήση διεθνών τεχνικών εκτέλεσης.

GASTRONOMY PROJECT/THOMAS CHRISOHOIDIS

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν κρασιά μέσα από μία ανανεωμένη λίστα, αλλά και να απολαύσουν τα κοκτέιλ του Bar Manager Παναγιώτη Ζωητού.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή