Απάντηση Ν.Δ. σε Μαξίμου: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 15:56
UPD:16:15
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Να ενημερώσει τους πολίτες πόσες φορές έχει συναντηθεί με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ζητεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, ενώ εξαπολύει επίθεση κατά των «απερχόμενων ενοίκων του Μαξίμου» για ανακοινώσεις «που θα διδάσκονται στο μέλλον ως μνημεία θράσους και πολιτικής αθλιότητας».

«Τα βοσκοτόπια για τις τηλεοπτικές άδειες, τα ταξίδια στη Βενεζουέλα με σπεσιαλίστες των off-shore, οι χαριστικές ρυθμίσεις σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και η φορολογική ασυλία στους βαρόνους του ηλεκτρονικού τζόγου είναι μερικά μόνον από τα έργα και τις ημέρες της ΣΥΡΙΖΑϊκής διαπλοκής. Την ίδια ώρα που ακόμη και Ενώσεις Δικαστών καταγγέλλουν πρωτοφανείς κυβερνητικές παρεμβάσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι συναλλάσσεται «με συγκεκριμένα συμφέροντα» επιδιώκοντας να χτίσει «το δικό τους καθεστώς». 

Σε ό,τι αφορά τον κ. Μαρινάκη, αναφέρει η Ν.Δ. «ο κ. Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες πόσες φορές έχει συναντηθεί μαζί του και τι ακριβώς συζήτησαν. Και ο κ. Μαρινάκης οφείλει να πει δημοσίως ποια είναι η βοήθεια που προσέφερε στην Κυβέρνηση, όπως υποστήριξε στην δημόσια επιστολή του».

Κλείνοντας αναφέρει ως Υστερόγραφο «μόνον οίκτο προκαλούν τα περί «μαύρου μετώπου» και τα μαθήματα Δημοκρατίας από αυτούς που την υπονομεύουν καθημερινά, παραβιάζοντας θεμελιώδεις κανόνες του Κράτους Δικαίου. Το μόνο μαύρο που δικαίως φοβάται ο κ. Τσίπρας είναι αυτό που τον περιμένει στις κάλπες. Και από αυτό δε θα γλιτώσει όσες αθλιότητες και αν μεθοδεύσει στον χρόνο που του απομένει».
 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή