Skip to main content

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και νίκησε 2-0 τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του μεγάλου παιχνιδιού της 16ης αγωνιστικής της SL1, καθώς επιβλήθηκε 2-0 επί του Άρη στην Λεωφόρο και αύξησε την διαφορά του στο +5 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκαν καθόλου σε ροή παιχνιδιού και χάρη σε τέρματα των Παλάσιος και Αϊτόρ έφτασαν στους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ᾽᾽πράσινοι᾽᾽ πραγματοποίησαν ιδανικό ξεκίνημα και στο 14′ μετά από σέντρα του Χουάνκαρ και ασίστ του Αϊτόρ, ο Παλάσιος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κουέστα και άνοιξε το σκορ.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του αλλά ο πορτιέρε Κουέστα είχε τις… απαντήσεις ενώ Μακέντα και Παλάσιος αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Στο 40′ ήρθε η μοναδική απειλή του Άρη στο ματς, με την κεφαλιά του Μπεναλουάν να βρίσκει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο, ο Αϊτόρ σημάδεψε το δοκάρι στο 50′ και το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ κρατούσε με σχετική ευκολία μακριά τους φιλοξενούμενους από την περιοχή του.

Στο 83′ ο Αϊτόρ μετά από καταπληκτική μπαλιά του Παλάσιος έγραψε το 2-0 και… κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του.