Skip to main content

Euroleague: MVP o Γιανγκ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της πρεμιέρας της Euroleague.

Ο Αμερικανός συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Τσεντεβίτα. Συγκεκριμένα ο Γιανγκ πήρε 26 βαθμούς για τα… κατορθώματά του στα 23΄26΄΄ λεπτά συμμετοχής του στη νίκη των Πειραιωτών στο Ηράκλειο Κρήτης με 76-61.

Στο διάστημα αυτό πέτυχε 16 πόντους (6/9 δίποντα, 4/7 βολές), μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, ενώ είχε ακόμη 2 κλεψίματα και 4 τάπες! 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.