Skip to main content

«Σκληρή γλώσσα» Μελισσανίδη στους παίκτες. Στο «ψυγείο» ο Βράνιες

Με «σκληρή γλώσσα» μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πρωί της Τρίτης (29/10), ενώ με εντολή του ο Όγκνιεν Βράνιες «μπαίνει στο ψυγείο»… για ένα μήνα.

Η κακή εμφάνιση της Ένωσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν πέρασε… στο ντούκου από τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όπου τα «έψαλλε» για τα καλά στους ποδοσφαιριστές. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δεν ήταν μόνο εκνευρισμένος από την ήττα στο Καραϊσκάκη, αλλά και με τα πειθαρχικά παραπτώματα που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας σε όλους πως δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλο αυτή την κατάσταση.

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία.

Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανεις. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε», τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των social media:

«Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στο διαδίκτυο και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι» είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ απευθυνόμενος προς τους παίκτες.

      Μπαίνει στο «ψυγείο» ο Βράνιες

Τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ σαφώς και δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Με αφορμή την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο πρώτος που θα «πληρώσει το μάρμαρο» είναι ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός κλήθηκε σε απολογία από την ΠΑΕ για την ανάρτηση με την Καρλέουσα, ενώ με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Νίκο Κωστένογλου, ο έμπειρος παίκτης δεν θα υπολογίζεται από τον προπονητή για τον επόμενο μήνα.

Με βάση την εξέλιξη αυτή κι από τη στιγμή που θα τεθεί σε ισχύ, ο Βράνιες θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο (03/11, 19:30), Παναθηναϊκό (10/11, 19:30),  Άρη (24/11, 19:30) και ΟΦΗ (30/11, 19:30).