Skip to main content

Ιταλία: Στο “στόχαστρο” ο Γκαλιάνι για την υπόθεση της Πάρμα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Υπό εισαγγελική έρευνα βρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τη χρεωκοπία της Πάρμα.

Η κατηγορία εις βάρος του πανίσχυρου παράγοντα των “ροσονέρι” είναι εκείνη της συμμετοχής σε δόλια πτώχευση, με τους ανακριτές να έχουν στο στόχαστρο τον Γκαλιάνι για την υπόθεση πώλησης του αμυντικού Γκαμπριέλ Παλέτα.

Η υπόθεση του δικαστικού σώματος, σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Gazzetta di Parma, είναι ότι η Μίλαν απόκτησε τον περασμένο Ιανουάριο τον Ιταλοαργεντινό ποδοσφαιριστή σε τιμή “κάτω του κόστους”.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Λομβαρδίας ενέταξε τον Παλέτα στο δυναμικό του καταβάλλοντας στην Πάρμα τίμημα 2,5 εκ. ευρώ, την ώρα που η αξία του παίκτη ήταν σαφέστατα υψηλότερη. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.