Skip to main content

Αποστολή στον Βόλο για ΠΑΟΚ

Με τους αγώνες σε Ηράκλειο και Βόλο ανοίγει σήμερα (26/10) η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Στη χρονικά πρώτη αναμέτρηση, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (17:15) την Ξάνθη. Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από ήττα, ωστόσο και για τις δύο ομάδες ήταν μόλις το δεύτερο χαμένο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ πήρε πολύ καλές κριτικές για την εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό, αλλά γνώρισε την ήττα, δεύτερη μετά από αυτή στο Βόλο. Οι Κρήτες έχουν ξεκινήσει με τρεις νίκες στο Ηράκλειο, σκοράροντας 10 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, όπου πήραν τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ήταν ισόπαλοι στο πρώτο.

Η Ξάνθη έχασε από τον Άρη, μετά από δύο νίκες στην έδρα της, αλλά δείχνει το ίδιο καλή είτε παίζει μέσα είτε έξω. Πηγαίνει στο Ηράκλειο έχοντας ήδη εκτός έδρας τρεις νίκες και μια ήττα. Πέρσι έκανε δύο «διπλά» σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, λιγότερα από όσα έχει κάνει ήδη σε επτά αγωνιστικές.

Στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, ο Βόλος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας (19:30). Οι πρωταθλητές νίκησαν τη Λαμία με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ για πρώτη φορά δεν δέχτηκαν γκολ στο πρωτάθλημα. 

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος σε 42 αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει σε όλους. Εκτός έδρας, μάλιστα, είναι αήττητος σε 20 παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει και στα τελευταία 28, ενώ από το τελευταίο παιχνίδι που απέτυχε να σκοράρει έχουν περάσει δύο χρόνια και ήταν η ήττα (0-1) από την ΑΕΚ στις 5 Νοεμβρίου 2017.

Ο νεοφώτιστος Βόλος, που ακόμη δεν έχει ισοπαλία, νίκησε στην έδρα του Άρη και ΟΦΗ, σημειώνοντας από ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ με τον Ατρόμητο, αν και προηγήθηκε 2-0, έχασε τελικά με 2-3.