Skip to main content

Euroleague: Τρία στα τρία η Ζαλγκίρις, η Μπαρτσελόνα πήρε τον ισπανικό «εμφύλιο»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τα τρία από τα 5 ματς που είχαν προγραμματιστεί να διεξάγονται κανονικά, ξεκίνησε η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Λόγω των πολλών  κρουσμάτων κορωνοϊού σε παίκτες και τεχνικό τιμ, δεν έγιναν οι συναντήσεις, Μπασκόνια-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός.

Από τους αγώνες που διεξήχθησαν ξεχώρισε το «διπλό» της Ζαλγκίρις στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα με 75-69, με τους Λιθουανούς να κάνουν το 3Χ3 στο ξεκίνημα και, μάλιστα, εκτός έδρας στα τρία ματς που έδωσαν!

Με τον Νικ Καλάθη να πετυχαίνει 14 πόντους και να μοιράζει 5 ασίστ η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε στον ισπανικό «εμφύλιο» με 71-66 της Βαλένθια.

Τέλος στο Βερολίνο η Αναντολού Εφές «έσπασε το ρόδι» στη διοργάνωση επικρατώντας άνετα με 93-72 της Άλμπα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.