Με τα τρία από τα 5 ματς που είχαν προγραμματιστεί να διεξάγονται κανονικά, ξεκίνησε η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.
Λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού σε παίκτες και τεχνικό τιμ, δεν έγιναν οι συναντήσεις, Μπασκόνια-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός.
Από τους αγώνες που διεξήχθησαν ξεχώρισε το «διπλό» της Ζαλγκίρις στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα με 75-69, με τους Λιθουανούς να κάνουν το 3Χ3 στο ξεκίνημα και, μάλιστα, εκτός έδρας στα τρία ματς που έδωσαν!
Με τον Νικ Καλάθη να πετυχαίνει 14 πόντους και να μοιράζει 5 ασίστ η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε στον ισπανικό «εμφύλιο» με 71-66 της Βαλένθια.
Τέλος στο Βερολίνο η Αναντολού Εφές «έσπασε το ρόδι» στη διοργάνωση επικρατώντας άνετα με 93-72 της Άλμπα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












