Skip to main content

«Βυθίζεται» ο Πανιώνιος, πρώτο «διπλό» για Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης «βύθισε» ακόμη περισσότερο τον Πανιώνιο!

Στη Νέα Σμύρνη οι Αρκάδες πανηγύρισαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στη Super League (2η στο πρωτάθλημα), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, την ώρα που οι Νεοσμυρνιώτες παραμένουν στο -2, μετά το -6 που ξεκίνησαν.

Το ματς κρίθηκε από το απευθείας φάουλ του Μαρκ Φερνάντεζ στο 44΄. Χάρις σε αυτό η ομάδα της Τρίπολης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, σε αντίθεση με τους «κυανέρυθρους που παραμένουν στο… μείον, επιβεβαιώνοντας ότι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι είχαν διάθεση και πάθος, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν θετικός όποτε χρειάστηκε να επέμβει. Να σημειωθεί ότι στο 89΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος.

Το γεγονός που στιγμάτισε τον αγώνα, πάντως, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Κότνικ στο 16ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έπεσε με αυτοθυσία στα πόδια του Χαουρέγκι και κατάφερε να διώξει τη μπάλα, όμως ο Ισπανός επιθετικός τον βρήκε με τις τάπες στο πρόσωπο. Ο Σλοβένος γκολκίπερ αντικαταστάθηκε από τον Μαλέρμπ, του έγιναν ράμματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.