Skip to main content

Ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για Καλογερόπουλο

Οι διαμαρτυρίες του Αστέρα Τρίπολης για τις αποφάσεις του διαιτητή Καλογερόπουλου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν μετά το χθεσινό παιχνίδι και κορυφώθηκαν σήμερα, με ανακοίνωση κατά του Έλληνα ρέφερι, του επδιαιτητή Κύρου Βασσάρα αλλά και αιχμές εναντίον της αθηναϊκής ομάδας.

«Ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ένα αυστηρά μπασκετικό και αποβολή μόνο του Farina στην αντιπαράθεση με τον Κουτρουμπή, συνέθεσαν το παζλ των “κατορθωμάτων” της διαιτησίας Καλογερόπουλου», υπογραμμίζεται.

«Αν συνυπολογίσουμε τα πεντακάθαρα άουτ που μετατράπηκαν ετσιθελικά σε κόρνερ και τα καταφανέστατα φάουλ που ποτέ δεν καταλογίστηκαν υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ, προκύπτει αυτόματα ακόμη μία “λαμπρή” διαιτησία με… Κύρος στους φετινούς αγώνες της ομάδας μας», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ίση μεταχείριση και όχι επιλεκτικά σφυρίγματα υπέρ όσων κατά καιρούς υψώνουν καταγγελτικές σημαίες επανάστασης, αλλά μόνο για το δικό τους καλό. Φαίνεται, ωστόσο, ότι αυτές οι πρακτικές τελικά πιάνουν τόπο. Η τακτική της τρομοκρατίας με κάθε είδους “Μέσο” εξουσιάζει τη διαιτησία και ο ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμη μία φορά είναι το θύμα», προσθέτουν οι Αρκάδες.

Και καταλήγουν, προκαλώντας τον Γιάννη Αλαφούζο να τοποθετηθεί:

«Υ.Γ. Από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έπαιξε στα τρία με παίκτη λιγότερο. Σύμπτωση; Δε νομίζουμε… 

Υ.Γ. 1 Το καλό του ποδοσφαίρου απαιτεί τοποθέτηση για τη διαιτησία Καλογερόπουλου και από τον κατά τα άλλα λαλίστατο πρόεδρο του Παναθηναϊκού».