Skip to main content

Φιλικός με τη Γαλατασαράι για τον Πανθρακικό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Φιλικό αγώνα με τη Γαλατασαράι έκλεισε ο Πανθρακικός για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η τουρκική ομάδα θα μεταβεί στη Θράκη την παραμονή της αναμέτρησης, χωρίς τους (πολλούς) διεθνείς της όμως, αφού θα έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες τους.

Ο αγώνας θα αποτελέσει, ουσιαστικά, την άτυπη ρεβάνς της αναμέτρησης που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη και είχε βρει νικητή τον Πανθρακικό.

Υπενθυμίζεται ότι προπονητής στην Γαλατά είναι ο Χαμζά Χαμζάογλου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή, ενώ έχει τιμηθεί από την ακριτική ομάδα. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.