Skip to main content

Αγγλία: Νίκη για Λέστερ στο ντεμπούτο του Πιέλ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η αλλαγή προπονητή έφερε και αλλαγή στην ψυχολογία, με αποτέλεσμα η Λέστερ να επιβληθεί 2-0 της Έβερτον στο «Κινγκ Πάουερ», για τη 10η αγωνιστική στην Premier League.

Ο Κλοντ Πιέλ οδήγησε τις «Αλεπούδες» στην επικράτηση με τα γκολ των Βάρντι (18΄) και Γκρέι (29΄), απέναντι σε μια ομάδα με ανάλογα αγωνιστικά προβλήματα.

Η διαφορά είναι πως οι «τόφις» δεν έχουν βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του Ρόναλντ Κούμαν, γι΄ αυτό και καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή της Έβερτον εκτέλεσε ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ.

Στο άλλο παιχνίδι της Κυριακής, Μπράιτον και Σαουθάμπτον μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο μεταξύ τους αγώνα, στην έδρα της πρώτης. Ο Ντέιβις έδωσε προβάδισμα στους «Άγιους» στο 7ο λεπτό, ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Μάρεϊ στο 52΄.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.