Skip to main content

Super League: Με υπογραφή Βασιλαντωνόπουλου η Λαμία

Με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο να αποδεικνύεται εκτός από αξιόλογος αμυντικός και δεινός σκόρερ, η Λαμία νίκησε 2-0 στην έδρα της τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και πήρε πολύτιμη ώθηση για τη συνέχεια.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται δανεικός στους Φθιώτες από την ΑΕΚ, ήταν ο άνθρωπος του παιχνιδιού, καθώς σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ στο 50΄ και γράφοντας τον επίλογο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και καλύτερη στιγμή το δοκάρι του Πλατανιά στο 42΄, όταν το σουτ του Ντεβέσα έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό και στο ριμπάουντ ο Κρος αστόχησε.

Στο 50΄ ο Βασιλαντωνόπουλος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κι «έκοψε τα πόδια» των φιλοξενούμενων, που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις επιθέσεις τους.

Στο 84΄ ο διαιτητής Μπλάνας απέβαλε από τον πάγκο του Πλατανιά τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Παράσχο για διαμαρτυρίες, ενώ λίγο νωρίτερα είχε κάνει το ίδιο και με τον γενικό αρχηγό των φιλοξενούμενων.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε αντεπίθεση της Λαμίας διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, όταν ο Τσούκαλος «έκοψε» την μπάλα τον Βασιλαντωνόπουλο, που μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κοκκαλά για δεύτερη φορά.