Skip to main content

Roland Garros: Με…προπόνηση στον 3ο γύρο ο Ναδάλ

Μία καλή προπόνηση ήταν ο αγώνας του 2ου γύρου του Roland Garros για τον Ράφαελ Ναδάλ, ενώ πιο δύσκολα πήρε το «εισιτήριο» για τη συνέχεια ο Στάνισλας Βαβρίνκα.

Ο Ισπανός είχε την ευκαιρία για ένα καλό ξεμούδιασμα απέναντι στον Μακένζι ΜακΝτόναλντ τον οποίο νίκησε άνεγτα με 3-0 (6-1, 6-0, 6-3) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του French Open.

Ο κάτοχος 12 τροπαίων στο Παρίσι περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Νισικόρι και στον Τραβάλια.

Αν και ο φορμαρισμένος Ντόμινικ Κέπφερ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 σετ ο ο Στάνισλας Βαβρίνκα έδειξε την κλάση του και τελείωσε τον αγώνα με 3-1. Ο πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2015 πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με εξαίρεση το 3ο σετ του αγώνα και επιβλήθηκε με 6-3, 6-2, 3-6, 6-1 του αντιπάλου του μετά από 2 ώρες και 10 λεπτά αγώνα στο δεύτερο μεγαλύτερο court των Παριζιάνικων εγκαταστάσεων.

Στον 3ο γύρο του τουρνουά ο Βαβρίνκα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Νισιόκα-Γκαστόν.

Ο Τέιλορ Φριτζ νωρίτερα κέρδισε 3-0 σετ τον Ράντου Άλμποτ κλείνοντας το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τη φάση των “32” εκεί όπου περιμένει έναν εκ των Σονέγκο-Μπούμπλικ.