Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020-Στίβος: Αποκλείστηκε ο Δουβαλίδης, συνεχίζει για Παρίσι

Ο Κώστας Δουβαλίδης κατετάγη στην έβδομη θέση της 5ης προκριματικής σειράς των 110μ εμπόδια και στην τέταρτη συμμετοχή του στη διοργάνωση έμεινε εκτός ημιτελικών, τερματίζοντας σε 13.63, που είναι η καλύτερη φετινή επίδοσή του.

Κορυφαίος στη σειρά του ήταν ο Αμερικανός Ντέβον Άλεν με 13.21, ενώ την κορυφαία επίδοση και στις 5 προκριματικές σειρές έκανε ο συμπατριώτης του Γκραντ Χόλογουεϊ με 13.02. Ο Δουβαλίδης κατετάγη 27ος στο σύνολο.

Αντίθετα με τον Δουβαλίδη, ο Κύπριος Μίλαν Τράικοβιτς μετείχε στη 2η προκριματική σειρά και με 13.59 τερμάτισε τέταρτος, για να πάρει την απευθείας πρόκριση για τα αυριανά ημιτελικά.

«Δεν κατάφερα σήμερα να κάνω αυτό που ήθελα. Ωστόσο δεν το βάζω κάτω, θα συνεχίσω ώστε να είμαι και στο Παρίσι» είπε ο Δουβαλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Μίλτο Τεντόγλου.

«Είναι φοβερός αθλητής και έχει μπροστά του την ευκαιρία να κάνει μεγάλη καριέρα. Μας έκανε υπερήφανους με την παρουσία του εδώ και του εύχομαι ακόμη περισσότερα πράγματα, το 2024 στο Παρίσι να πάρει ένα ακόμη χρυσό», πρόσθεσε.