Skip to main content

Super League: Πήρε την ισοπαλία στα Γιάννενα ο Πλατανιάς

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά, στους «Ζωσιμάδες». 

Η ομάδα των Χανίων γνώρισε την πρώτη βαθμολογική απώλεια στη φετινή Λίγκα, διατήρησε όμως το αήττητο φτάνοντας τους επτά βαθμούς, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου», που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λίλα στοι 89΄, έχει τέσσερις.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο, με μόνο μία ευκαιρία για κάθε ομάδα. Στο 3΄ ο Ζάιρο έβγαλε τον Μαμπουλού απέναντι στον Σωτηρίου, που πρόλαβε να πέσει στα πόδια του και να διώξει, ενώ στο 43΄ και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Μανούσος έπιασε γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε με ένα χέρι.

Ο Πλατανιάς έχασε νέα ευκαιρία στο 55΄ με τον Γιακουμάκη, το σουτ του οποίου βρήκε σε σώμα αμυντικού και πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Στο 62΄ ο Ναδάλες, που βρέθηκε μόνος στην περιοχή, έπιασε κεφαλιά, αλλά ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης μια νέα κεφαλιά, από τον Σκόνδρα, απομάκρυνε ο Αποστολόπουλος πάνω στη γραμμή, για να χαθεί η τελευταία ευκαιρία του αγώνα στις καθυστερήσεις, όταν ο Γιακουμάκης αστόχησε από εξαιρετική θέση.