Skip to main content

Ανατροπή και «τεσσάρα» ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι είναι ικανός για σπουδαία πράγματα στο εφετινό πρωτάθλημα.

Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο οι Κρητικοί συνέτριψαν με 4-1 τον Πανιώνιο στο Ηράκλειο, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό).

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά το ματς, αλλά στην πρώτη, ουσιαστικά, επίθεση του ο Πανιώνιος κατάφερε να αιφνιδιάσει. Ο Μαξίμοβιτς πάσαρε στον Αραμπούλι στο 9΄ και ο τελευταίος νίκησε στο τετ α τετ τον Σωτηρίου, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους 1-0).

Μετά το γκολ η κρητική ομάδα ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 31′, με τον Τσιλιανίδη να εκτελεί φάουλ από τα αριστερά και τον Σεμέντο με προβολή σε δεύτερο χρόνο να «γράφει» το 1-1.

Στο 40ο λεπτό ο Πανιώνιος σκόραρε με τον Παπανικολάου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά και την εξέταση του VAR, για επιθετικό φάουλ του Παπαγεωργίου στον Σεμέντο.

Στην επανάληψη μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο ΟΦΗ. Οι παίκτες του Σίμου «έσφιξαν» την πολιορκία στην περιοχή του Κότνικ και στο 55′ κατάφεραν κάνουν τον 2-1 με τον Νέιρα.

Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 71΄, όταν ο Τσιλιανίδης βρήκε κενό στην αντίπαλη άμυνα και με δυνατό σουτ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο επιθετικός οίστρος των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 81ο λεπτό ο Σεμέντο με κοντινό σουτ, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.