Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020-Κολύμβηση-Γκολομέεβ: «Δεν ξέρω τι πήγε στραβά»

Κάτι καλύτερο από την 5η θέση που κατέλαβε στον τελικό των 50μ ελεύθερο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο περίμενε ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον αγώνα ο Έλληνας πρωταθλητής δεν φάνηκε να είναι πολύ ικανοποημένος από την εμφάνισή του, καθώς όπως είχε παραδεχτεί και ο ίδιος ο μεγάλος του στόχος ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Είμαι λίγο απογοητευμένος, για να πω την αλήθεια. Προσπάθησα για το μετάλλιο. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένος με την 5η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπήκα στον τελικό, αλλά… δεν ξέρω τι πήγε στραβά.

Ισως να πίεσα λίγο παραπάνω απ΄όσο έπρεπε, αλλά δεν πειράζει. Την ευχαριστήθηκα την κούρσα, αλλά όταν τερμάτισα και είδα ότι ήμουν πέμπτος, ήμουν λίγο στενοχωρημένος», υποστήριξε ο Γκολομέεβ.

Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του, με ορίζοντα τους Αγώνες του 2024, στο Παρίσι. «Συνεχίζουμε με στόχο την επόμενη Ολυμπιάδα, όπου θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο. Πρέπει να βελτιώσω κάποια πραγματάκια», κατέληξε.