Skip to main content

Πήρε εξιτήριο ο Σισέ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 17 ημέρες πήρε ο Παπέ Σισέ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παρότι ο Σενεγαλέζος στόπερ είχε δώσει το παρόν στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του πρώτου αγώνα των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Champions League με την Τότεναμ, λίγες ώρες μετά μπήκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. 

Χθες, Παρασκευή (4/10) ο παίκτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και, πλέον, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. 

Ο παίκτης θα ξεκινήσει σιγά-σιγά τρέξιμο για να καλύψει το χαμένο έδαφος και όταν κριθεί εφικτό, τότε θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, έτσι ώστε να διεκδικήσει ξανά την θέση του στο αρχικό σχήμα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.