Skip to main content

Πόλο: Δυσκόλεψε ο όμιλος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αρκετά δύσκολο γίνεται το έργο της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού για να βρεθεί στην πρώτη δυάδα του ομίλου του και να προκριθεί στο φάιναλ-6 της Ευρωλίγκας, καθώς στο δρόμο του θα βρει κατά πάσα πιθανότητα και την Πριμόριε Ριέκα.

Στη σημερινή κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου η φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης βρέθηκε στο ζευγάρι 1, ο νικητής του οποίου θα ενταχθεί στον όμιλο των “ερυθρόλευκων”, με τη Ριέκα να μην έχει θεωρητικά το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στο Ανόβερο.

Έτσι οι Κροάτες αναμένεται να βρεθούν στο δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως και ο νικητής του ζεύγους που συνθέτουν η ιταλική Μπρέσια και η Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι από το Μαυροβούνιο.

Η φάση των ομίλων ξεκινά στις 28 Οκτωβρίου, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στην Ουγγαρία για να παίξει με την Έγκερ, ενώ στις 11 Νοεμβρίου η πειραϊκή ομάδα θα παίξει στο Βερολίνο με τη Σπαντάου και θα κάνει πρεμιέρα στην έδρας της στις 28/11 απέναντι στη Ριέκα, εφόσον βεβαίως έχουν προκριθεί οι Κροάτες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.