Skip to main content

Super League: Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΣ με Πλατανιά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνήλθε γρήγορα από την «ψυχρολουσία» του 0-1 στο 7ο λεπτό και νίκησε τον Πλατανιά με 3-1 στους «Ζωσιμάδες», στην εναρκτήρια συνάντηση της 7ης αγωνιστικής.

Για την ομάδα της Ηπείρου ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και συνολικά δεύτερη, μετά το τρίποντο στην Τρίπολη στην πρεμιέρα της τρέχουσας Super League.

Το σύνολο του Γιώργου Παράσχου, πάντως, αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με το μακρινό σουτ του Γκρζέλτσακ στο 7ο λεπτό, αλλά οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ευτύχησαν να ανταποδώσουν άμεσα, επιστρέφοντας στο παιχνίδι νωρίς.

Συγκεκριμένα, στο 12΄ ο Κόντε ισοφάρισε από πλάγια θέση, ενώ στο 36ο λεπτό ο «Άγιαξ της Ηπείρου» γύρισε εντελώς τη συνάντηση φτάνοντας στο 2-1, με κεφαλιά του Τζημόπουλου από κόρνερ του Ναδάλες.

Τρία λεπτά αργότερα, από βαθιά μπαλιά του Ναδάλες και πάλι, ο Χαλκιαδάκης έκανε κοντρόλ και σουτ εν κινήσει για το 3-1, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ μιας και οι Χανιώτες παρέδωσαν ύστερα τα όπλα.

Μάλιστα, η ομάδα της Κρήτης τελείωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή, με απευθείας κόκκινη, του Ντικαμονά στο 86΄ (χτύπημα εκτός φάσης), κι ενώ δευτερόλεπτα πριν ο ίδιος είχε τιμωρηθεί με κίτρινη για σπρώξιμο σε αντίπαλο!