Skip to main content

«Χρυσό» βαθμό ο Πανιώνιος

Η Λαμία βρέθηκε «αγκαλιά» με το πρώτο εφετινό της «τρίποντο» στη Super League, αλλά ο Πανιώνιος κατάφερε με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να φύγει αήττητος από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας (1-1).

Το ματς ήταν κακό, με ελάχιστες φάσεις και αργό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Οι γηπεδούχοι, πάντως, έδειξαν περισσότερη διάθεση για να σκοράρουν, έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Ρόμανιτς και Τουράμ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, τα κατάφεραν στο 69΄ από το τραγικό λάθος του Κότνικ.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του στο 69΄, όταν δεν κατάφερε να αποκρούσει ένα μάλλον ακίνδυνο μακρινό σουτ του Μπεχαράνο και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Έξι λεπτά μετά, ο Σάσι σκόραρε μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, αλλά μετά από εξέταση του βίντεο ο διαιτητής Τσαγκαράκης ακύρωσε το γκολ, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης υπήρχε χέρι του Δημούτσου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας.

Ο παντελώς ακίνδυνος στο ματς, Πανιώνιος, όμως, κατάφερε να πάρει το βαθμό στο 93΄. Μετά από χαμηλή σέντρα του Σαραμαντά, ο Αραμπούλι με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Βελλίδη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.