Η εξαιρετική στο ξεκίνημα της Premier League, Γουέστ Χαμ, υποχρέωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 2η εφετινή της ήττα, στις έξι πρώτες αγωνιστικές του εφετινού μαραθωνίου του αγγλικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι επιβλήθηκε με 2-0 στο Λονδίνο επί των «κόκκινων διαβόλων», που φανέρωσαν σε ένα ακόμη ματς τις αδυναμίες τους σε όλες τις γραμμές. Για τα «σφυριά» η 3η νίκη στο πρωτάθλημα (έχουν ακόμη δύο ισοπαλίες και μία ήττα) προήλθε από τα γκολ των Γιαρμολένκο (44΄) και Κρέσγουελ (84΄).
Σε άλλο ματς. η Γουλβς με το γκολ του Γιότα στο 90΄ απέσπασε ισοπαλία στο Λονδίνο από την Κρίσταλ Πάλας (1-1), η οποία είχε προηγηθεί με τον Ντεντόνκερ στο 46ο λεπτό.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












