Skip to main content

Στη Λίβερπουλ ως το 2020 ο Κουτίνιο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει έως το 2020 ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους» για 4,5 χρόνια.

Ο 22χρονος πλέι μέικερ μετράει 81 συμμετοχές στο συγκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς μετά την απόκτησή του από την Ίντερ το 2013.

«Η ομάδα μού έδωσε την ευκαιρία να παίξω και πίστεψε σε μένα, αν και δεν αγωνιζόμουν συχνά στον προηγούμενο σύλλογο. Η Λίβερπουλ είναι μια μεγάλη οικογένεια και είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος εδώ» δήλωσε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Όσο για τον προπονητή του, ο Ρότζερς επισήμανε ότι «το στοιχείο που είναι εντυπωσιακό δεν είναι το πόσο καλός είναι τώρα, αλλά το πόσο καλός μπορεί να γίνει αν συνεχίσει να βελτιώνει το παιχνίδι του. Σίγουρα έχει τις δυνατότητες».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.