Skip to main content

«Άσφαιρος» ο Ατρόμητος, 0-0 με Καλλονή

Ο Ατρόμητος είναι ομάδα με ποιότητα αλλά και εμφανές πρόβλημα στο γκολ, όπως απέδειξε και σήμερα με τη «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε στην Καλλονή, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Σε ένα γενικά μέτριο πρώτο 20λεπτο, χωρίς φάσεις και ιδιαίτερα καλό ρυθμό, ο Αναστασιάδης πρόλαβε να κάνει την κόντρα στο σουτ του Παπάζογλου στο 18΄, ενώ στο 21΄ και σε ταχύτατη εναλλαγή της μπάλας ο Ούμπιδες πλάσαρε τον Χογκ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Αίφνης το παιχνίδι «ζεστάθηκε», κι αφού ο Μαλτέζος τερματοφύλακας της Καλλονής απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ναπολεόνι στο 25΄, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο επόμενο λεπτό, όταν ο Γκορμπούνοφ εξουδετέρωσε το εξ επαφής σουτ του Καλτσά.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με άλλες δύο καλές φάσεις, μία για κάθε ομάδα, όταν στο 39΄ ο Φυτανίδης πρόλαβε την έξοδο του Χογκ αλλά η κεφαλιά του κατέληξε άουτ, ενώ στο 45΄ η προσπάθεια του Μίνγκα από αριστερά δεν είχε ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του.

Οι Περιστεριώτες πίεσαν στην επανάληψη αλλά ο Χογκ δήλωσε «παρών» οσάκις χρειάστηκε, αποκρούοντας το σουτ του Παπάζογλου (52΄) και το φάουλ του Πίτου Γκαρσία (55΄), ενώ ο Τσαμπούρης απομάκρυνε σχεδόν επί της γραμμής το πλασέ του Μπρίτο, στο 67ο λεπτό.

Η πίεση του Ατρόμητου ως τη λήξη του αγώνα δεν απέφερε αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη αμύνθηκε σωστά, όμως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το ακυρωθέν γκολ του Ναπολεόνι στο 56΄, με τον σκόρερ να υποδεικνύεται οφ σάιντ σε φάση που θα συζητηθεί.

Ο Ατρόμητος έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια για είσοδο στην πρώτη τετράδα, αφού με 24 βαθμούς μοιράζεται την έβδομη θέση με την Ξάνθη, ενώ η ομάδα της Λέσβου είναι δέκατη με 22 πόντους.