Skip to main content

Formula 1: Η νέα Ferrari ήταν γρήγορη και με τον Ραϊκόνεν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η νέα Ferrari SF15-Τ επιβεβαίωσε και σήμερα ότι είναι ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο, κατά την τρίτη ημέρα δοκιμών της Formula 1 στην πίστα της Χέρεθ ντε λα Φροντέρα (Ισπανία).

Ο Κίμι Ραϊκόνεν στο ντεμπούτο του στην Σκουντερία και αντικαθιστώντας τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος έτρεξε χθες και προχθές, έκανε το μεσημέρι της Τρίτης και πάλι ταχύτερο χρόνο από το μονοθέσιο της ανταγωνίστριας ομάδας.

Συγκεκριμένα, με επίδοση 1΄24΄΄074 ο Φινλανδός πιλότος ήταν μπροστά από την Mercedes του Νίκο Ρόσμπεργκ (1΄24΄΄.770), ενώ ο Φελίπε Νασρ, με Sauber, έπεσε στο 1΄24΄΄052.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.