Skip to main content

ΝΒΑ: Πρωταγωνιστής ο Κουφός στο «διπλό» επί του Ντένβερ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον Κώστα Κουφό να κάνει σπουδαία εμφάνιση το Σακραμέντο επικράτησε στο Ντένβερ με 120-113.

Ο διεθνής σέντερ και ο Ντε Μάρκους Κάζινς ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των «βασιλιάδων» στο «διπλό» επί των Νάγκετς. Ο Κουφός πέτυχε 18 πόντους (8/9 δίποντα, 2/3 βολές), μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε μια ασίστ, είχε ένα κλέψιμο και ένα λάθος σε 29 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο συμπαίκτης του σταμάτησε στους 31 πόντους (7/18 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 8/8 βολές).

Οι Λέικερς έκαναν την έκπληξη κι επικράτησαν με 116-102 του Μέμφις, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον 22χρονο, Τζούλιορς Ραντλ, ο οποίος πέτυχε  triple double, (19 πόντους, 14 ριμπάουντ, 11 ασίστ).

Κανένα πρόβλημα δεν είχε το Σαν Αντόνιο απέναντι στο Τορόντο και με το επιβλητικό 110-82 οι Τεξανοί πρόσθεσαν μία ακόμη νίκη. Ο Λέοναρντ πέτυχε 25 πόντους στο χρόνο που αγωνίστηκε, για τους Καναδούς, ενώ ο ΝτεΡόζαν έφτασε στους 26 πόντους.

Στα παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα στο ΝΒΑ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Λ.Α. Λέικερς-Μέμφις  116-102
Ντένβερ-Σακραμέντο 113-120
Φοίνιξ-Μαιάμι               99-90
Ντάλας-Ουάσινγκτον 113-105
Σαν Αντόνιο-Τορόντο 110-82
Βοστόνη-Γιούτα          115-104
Ντιτρόιτ-Ιντιάνα          116-121
Φιλαδέλφεια-Μινεσότα 93-91

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.