Με χατ τρικ του Όσκαρ η Τσέλσι επιβλήθηκε άνετα της ΜΚ Ντονς με 5-1 και πέρασε πανηγυρικά στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.
Ο Βραζιλιάνος ήταν σε μεγάλη μέρα και με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο έβαλε τις βάσεις για μία άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στην επανάληψη ο Αζάρ και Τραορέ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «μπλε», ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Πότερ στο 21΄.
Με γκολ των Κονέ και Λένον στο πρώτο μέρος κι άλλο ένα του Μπάρκλεϊ στο δεύτερο, η Έβερτον πέρασε εύκολο απόγευμα στην έδρα της Καρλάιλ και με το 3-0 προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου Αγγλίας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












