Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στη μεταγραφική λίστα της Λίβερπουλ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ αναζητεί τον αντικαταστάτη του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος κι επέλεξε να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Οι «κόκκινοι» έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τον Σέρβο διεθνή της Λάτσιο, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, όμως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 και οι «μπιανκοτσελέστι» αξιώνουν περίπου 100 εκ. ευρώ για να υπογράψουν τη μεταγραφή του.
Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, προτείνει 80 εκατ. ευρώ κι αισιοδοξεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, έχοντας στο πλευρό της και τον παίκτη, ο οποίος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει σε μια μεγαλύτερη ομάδα.
Ο Σάβιτς είναι το τελευταίο όνομα που ακούγεται ότι είναι στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ, μετά τους Σαούλ Νίγκεθ, Ρενάτο Σάντσες, Γιούρι Τίλεμανς και Οτάβιο.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












