Στην Ολλανδία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που αναχώρησε σήμερα το πρωί με πτήση τσάρτερ για να πραγματοποιήσει στη «χώρα της τουλίπας» το δεύτερο (και βασικό) στάδιο της προετοιμασίας του.
Η αποστολή περιλαμβάνει 30 ποδοσφαιριστές, ενώ στην Ολλανδία θα τη συναντήσουν ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν σταδιακά, όπως ο τραυματίας Ίνγκασον και ο αδειούχος, λόγω EURO 2020, Σφιντέρσκι.
Στην Ολλανδία θα μεταβεί απευθείας από τη Βραζιλία και ο Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος λόγω μυϊκού τραυματισμού αποκλείστηκε από την Ολυμπιακή ομάδα για τους Αγώνες του Τόκιο.
Εν τω μεταξύ, με μήνυμα στα κοινωνικά μέσα αποχαιρέτησε τους φίλους του ΠΑΟΚ ο Μίκαελ Κρμέντσικ ο οποίος μετά τον εξάμηνο δανεισμό του από την Κλαμπ Μπριζ θα συνεχίσει είτε στην πατρίδα του είτε στην Τουρκία, απ΄ όπου έχει προτάσεις.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












