Skip to main content

Μπάσκετ: Νοκ άουτ ο Διαμαντίδης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οριστικά νοκ άουτ από την αποψινή αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague τέθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Δευτέρα (διάστρεμμα) και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε ο ίδιος και το ιατρικό τιμ, προτιμήθηκε να μη ρισκάρει. Έτσι στο σημερινό ματς με τους Τούρκους (21:45) αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Παππάς, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα και είναι «ετοιμοπόλεμος».
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.