Skip to main content

Ατρόμητος: Έξαλλος με τη διαιτησία ο Σπανός

«Έβραζε» εναντίον της διαιτησίας ο Γιώργος Σπανός, μετά τον αγώνα του Ατρόμητου με την Φενερμπαχτσέ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έκανε λόγο για «χειρουργείο», για «ασέβεια στον Ατρόμητο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ενώ τόνισε ότι το ματς κρίθηκε «όχι γιατί η Φενέρ ήταν ανώτερη, αλλά από τα διαιτητικά λάθη».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA; «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, κοιτάξαμε στα μάτια την Φενερμπαχτσέ, αλλά δυστυχώς για μας αντιμετωπίσαμε μια τριάδα χειρούργων! Δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό ούτε στον Ατρόμητο, ούτε στην Ελλάδα. Αυτά που έγιναν σήμερα, ξεπέρασαν τα όρια. Ελπίζω η ΕΠΟ κι εμείς προσωπικά να κάνουμε κινήσεις στην UEFA για όσα συνέβησαν», είπε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου και συνέχισε:

«Το ματς δεν κρίθηκε απ’ την αγωνιστική ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε, αλλά 100% απ’τα σφάλματα του διαιτητή. Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, όπου στο πρώτο υπάρχει και αποβολή του αντιπάλου, ενώ δεχθήκαμε γκολ από επιθετικό φάουλ του Φαν Πέρσι. Τα ματς στην Ευρώπης πρέπει να παίζονται επί ίσοις όροις και γι΄ αυτό θα κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε στην UEFA. Παίξαμε 11 εναντίον 14, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις έτσι… Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, θα το συζητάγαμε για καιρό. Δεν μας έδειξαν κανέναν σεβασμό».